Presenteras av:

Följ Invest Live

Tidigare sändningar

Invest Live 30 maj

Stirlingversal och Audientes presenterade på Invest Live torsdag 30 maj.

Stirlingversal omvandlar orena gaser till ren elektricitet och termisk värme.

Deras moduler erbjuder tillförlitlig, on-demand och miljövänlig energi. Dessa moduler är konstruerade för låga underhållskostnader och lång livslängd, och möjliggör en flexibel anpassning av småskaliga energisystem med en distribuerad eleffekt från 30 kW till 500 kW.

Stirlingversal har haft en intensiv start på året. Under februari verifierades och testades effektivitetsmålen för Hot Flue Gasmodulen (HFG).


Bolaget erbjuder nu allmänheten att delta i en kapitalanskaffning om totalt 12 MSEK, öppen från 13 maj till 7 juni.

Se mer på deras webbplats: www.stirlingversal.com.

Talare: Johan Arrhenius VD


Audientes revolutionerar hörapparatbranschen.

Hörselnedsättning är en global utmaning som drabbar miljontals människor. Danska Audientes presenterar sin banbrytande teknik som gör det möjligt för alla att höra, oavsett budget eller bostadsort.


Bolaget genomför en företrädesemission på strax under 5 miljoner DKK, med teckningsperiod från 22 maj till 4 juni. Likviden ska användas för marknadsföring i Asien och Europa.

Läs mer i Audientes Issuer Memorandum

Talare: Steen Thygesen

Invest Live 16 maj

På torsdag den 16 maj presenterade Fredrik Johansson från Energifonden bolaget och det stora intresset i deras ränteobligationer. 

Invest Live 23 april

På Invest Live den 23 april presenterades två emissionsaktuella bolag. Först ut var onoterade BMS Bio Material Solutions och därefter Miris.

Invest Live 11 april 

På Invest Live den 11 april berättade Camilla Myhre Sandberg från Miris  hur man kan investera i ett bolag som har möjlighet att markant förbättra framtidsutsikterna för de 15 miljoner prematura barn som föds årligen. Därefter talade Rolf Ljunggren från Cortus Energy om deras patenterade teknologi med vilken de kan erbjuda gröna energilösningar för kraft-, industri- och transportapplikationer.

Invest Live 12 mars

Invest Live den 12 mars gästas av högaktuella AcuCort som har utvecklat Zeqmelit®, en munfilm för behandling av svåra allergiska reaktioner, krupp hos barn, illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling, har nyligen passerat flera viktiga milstolpar med betoning på en första order på deras läkemedel.

Invest Live 27 februari

Insplorion går mot kommersialisering av sin unika vätgassensor. VD Johan Rask medverkade på Invest Live och talade om den pågående ATEX-certifieringen, de tidigare och nya pilotprojekten samt vad du som investerare ska hålla utkik efter framöver.

Invest Live 6 februari

Tre högaktuella bolag presenterar på Invest Live den 6 februari. Först ut är Ziccum som utvecklar en unik metod för torkning av biologiska läkemedel, därefter AcuCort om deras kommersialisering av munfilmen Zeqmelit® för behandling av akut allergisk reaktion och sist men inte minst Metacon som utvecklar och tillverkar energisystem för produktion av fossilfri "grön" vätgas. 

Invest Live 23 januari

Fullspäckat specialprogram på Invest Live med tre kanadensiska börsnoterade bolag, nämligen Earthworks Industries Inc. som arbetar med avfallshantering i Kalifornien, Pacific Booker Minerals Inc (BKM) som är ett prospekteringsbolag inom gruvsektorn och slutligen iMetal Resources Inc (TSXV: IMR) (OTCQB: IMRFF) (FSE: A7V) som fokuserar på prospektering och utveckling guldprojekt.

Invest Live 16 januari

Den 16 januari startade vi igång 2024 med årets första Invest Live. Högaktuella Hamlet BioPharma och WntResearch presenterade bolagen och svarade på tittarnas frågor. 

Invest Live 12 december

Tisdagen den 12 december gick det sista Invest Live för 2023 av stapeln. Hamlet BioPharma, Attana och AcouSort presenterade sina bolag och svarade på frågor. 

Invest Live 2 november

Se Invest Live från 2 november med de tre då emissionsaktuella bolagen Insplorion, Northern CapSek Ventures och Zoomability. 

Invest Live 19 oktober

Se Jonas Jönmark, VD på AcuCort presentera bolagets pågående skifte från utvecklingsbolag till kommersiellt läkemedelsföretag och därefter Mohan S Frick, VD på Scandinavian ChemoTech tala om deras behandlingsalternativ för cancerpatienter som inte kan behandlas med konventionella metoder. Varje presentation följs av frågor från tittarna. Mycket nöje!

Invest Live 3 oktober

Den tredje oktober var det dags för tre nya bolag att presentera sig. Först ut var foodtechbolaget Agtira följt av cleantechbolaget Cortus Energy samt Energifonden som investerar inom energi- och logistiksektorn. Se sändningen i efterhand nedan. 

Invest Live 21 septemberTema: Gruvbolag

Torsdagen den 21 september presenterade två spännande bolag som prospekterar och förädlar fyndigheter av kritiska råvaror. De möttes av stort intresse med över 1 000 livetittare och totalt över 15 000 som sett presentationen. 

Premiär 12 september

På premiäravsnittet av Invest Live den 12 september 2023, som redan efter en vecka totalt nått över 15 000 nyfikna investerare kunde vi lyssna till noteringaktuella investeringsbolaget Navigo Invest, miljöteknikbolaget Insplorion samt industribolaget Clean Industry Solutions. Se sändningen nedan.

Följ Invest Live

Vill du medverka på Invest Live?

Invest Live är ett investerarevent där tre bolag presenterar live från Direkt Studios . Medverkan sker antingen på plats eller via länk.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Det går också bra att kontakta oss direkt.

Mats Jonsson

070 123 45 56

mats.jonsson@investortarget.se

Noel Neliander

072 252 13 80

noel.neliander@investortarget.se

INVEST LIVE PRESENTERAS AV

Direkt Studios är kanalen för dig som behöver den senaste informationen från finansmarknaden. Direkt Studios erbjuder bolag proffesionellt producerade videos med distribution till en stor mängd investerare.

Investor Target erbjuder rådgivning och produktion inom Investor Relations samt i samband med kapitalanskaffningar. Investor Target hjälper såväl noterade som onoterade bolag, samt bolag som planerar eller står inför en notering.

Stockpicker hjälper sina läsare att göra bättre placeringar och ser till att deras annonsörer når en kapitalstark målgrupp. Stockpicker erbjuder aktie-, och fondanalys till bolag och har ett nätverk av över 50 000 investerare.

Copyright © 2023. All rights reserved.