Presenteras av:

Livesända investerarträffar med Invest Live

Invest Live bjuder in aktuella och intressanta bolag till digitala och livesända investerarträffar där de presenterar sig för tusentals presumtiva investerare och svarar på frågor direkt från tittarna.

Nå ut med ert budskap!

Presentera rätt

Nå ut med budskapet

Tänk på målgruppen

Att visa aktieägare och andra investerare att man tror på sitt bolag ger förtroende som kan omsättas i mer kapital och fler aktieägare till bolaget. Glöm inte bort investment caset!

Utgå ifrån vad publiken vill veta, inte vad du vill berätta. Tänk på vad du själv vill veta om bolag du investerar i. Glöm inte betydelsen av ett förtroendegivande kroppsspråk och tonläge!

Att alla investerare ska komma ihåg allt du presenterade är osannolikt. Överös inte med teknisk fakta och branschlingo. Kom ihåg att sammanfatta det viktigaste i slutet!

Medverkan

Exponering

Invest Live är ett investerarevent där tre bolag presenterar live från Direkt Studios . Medverkan sker antingen på plats eller via länk.


Programmet modereras av en programledare och presentationerna per bolag är ca 10-15 minuter och därefter frågor och diskussion ca 5-10 minuter. Den digitala publiken har möjlighet att ställa frågor som programledaren presenterar.


Sändningen publiceras live och för medverkande bolag är det fritt att sprida filmen i egna kanaler såsom via hemsida, pressmeddelande, sociala medier och nyhetsbrev.

Direkt Studios YouTubekanal med 37 000 följare

Stockpickers nyhetsbrev Market Update med 50 000 mottagare

Nordens största aktiegrupp på Facebook med 65 000 medlemmar

InvestLives sociala medier på Facebook, LinkedIn och Twitter

12 och 21 sept
3 och 19 okt2 nov5 och 14 dec

Event 2023

Boka er plats redan idag!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Det går också bra att kontakta oss direkt.

Mats Jonsson

070 123 45 56

mats.jonsson@investortarget.se

Noel Neliander

072 252 13 80

noel.neliander@investortarget.se

INVEST LIVE PRESENTERAS AV

Direkt Studios är kanalen för dig som behöver den senaste informationen från finansmarknaden. Direkt Studios erbjuder bolag proffesionellt producerade videos med distribution till en stor mängd investerare.

Investor Target erbjuder rådgivning och produktion inom Investor Relations samt i samband med kapitalanskaffningar. Investor Target arbetar med såväl noterade bolag som onoterade och de på väg till börsen.

Stockpicker hjälper sina läsare att göra bättre placeringar och ser till att deras annonsörer når en kapitalstark målgrupp. Stockpicker erbjuder aktie-, och fondanalys till bolag och har ett nätverk av över 50 000 investerare.

Copyright © 2023. All rights reserved.